Home
Info
Gastenboek
News !
Fotos
Muziek
Clientes
home
info
gastenboek
news
fotos
muziek
relaties
             
We maken uw bruiloft, verjaardag en barbecue tot een groot feest

MUZIKANTEN

 

Fernando Lobato (Ecuador)

Fernando Lobato werd in Ecuador geboren, waar hij op 14 jarige leeftijd zijn muzikale carrière als professioneel zanger-gitarist begon. Hij studeerde muziek aan het "Jose Maria Rodriguez"conservatorium van Cuenca in Ecuador.

Hij formeerde diverse groepen en speelde in orkesten van naam. Met zijn band "Dynastia"oogstte hij vooral nationaal veel succes. Gedurende deze tijd deelde hij het podium met gerenommeerde latijns-amerikaanse artiesten.

In 1989 is hij naar Europa gekomen om hier zijn muzikale talent te presenteren op diverse festivals en optredens in o.a. Nederland, Duitsland, België, Spanje. Ondertussen heeft hij zich nog verder gespecialiseerd door privé-lessen te nemen in zang en gitaar van grootmeesters als John Filmore (flamenco) en Pere Soto (jazz).

In 1996 verscheen zijn debuut-cd "Fernando Lobato. con Sabor Latino". Hierop zijn klassieke latijns-amerikaanse en spaanse thema's als "Guantanamera", "Besame mucho" en "Cuando calienta el sol" te beluisteren. Deze liedjes zijn met nieuwe eigen arrangementen gecomponeerd en reflecteren de eigen interpretatie en stijl die Fernando heeft.

Gedurende zijn lange muzikale carrière heeft Fernando ook deel uit gemaakt van verschillende muziekgroepen met wie hij in verschillende landen optreedt. Bovendien geeft hij zuid-amerikaanse gitaarles.

Samen met zijn groep Sabor Latino, begeleid door een dansshow (latin-rumba) en percusie-gitaar, treedt hij vaak op bij bruiloften en partijen.

Op zijn repertoire staan veel verschillende ritmes en muziekstijlen als: cumbia, salsa, bolero, merengue, samba, bossanova, maar ook rumba flamenca (Gypsy Kings) en nog veel meer!!!!!!

 

Paúl Lovato (Ecuador)

zang, bongo's en gitaar

Werd in Cuenca Ecuador geboren, hij ging vanaf jonge leeftijd spelen vooral percussie instrumenten. Later begon hij gitaar leren spelen met zelf studie. In 1995 komt hij naar Europa waar hij treedt op als solist in diverse evenementen. Gedurende deze tijd spel hij ook met diverse groepen. In 1997 spel hij met Sabor Latino groep met wie hij op verschillende festivals en concerten heeft gespeld in Nederland, Duistland en ook op andere landen.

 

Wiebke Pahrmann (Duitsland)

trompet

‘Variatie is een bron voor mijn creativiteit' zegt Wiebke Pahrmann. Tijdens haar jeugd in Duitsland speelde ze in de Youth Big Band of Lower Saxony ‘Windmachine', en in “BuJazzO' onder leiding van Peter Herbolzheimer.

Woonde en studeerde in de USA waar ze speelde met The Aquinas College Big Band en vervolgens op tour ging met de Blue Lake International Big Band.

Nu woont Wiebke al enige jaren in het hart van Amsterdam waar zij aan het conservatorium bij Ruud Breuls,

Jan Oosthof en Charlie Green trompet studeerde. ‘Wiebke is analytisch en gedetailleerd' is de mening van bijna iedereen die met haar samenwerkt. In het theater is zij de trompettiste bij de altijd uitverkochte show van comédienne Tineke Schouten waar zij soepel dansend en zingend de blazerssectie leidt. Hiernaast geniet ze ook van: ‘The Amsterdam Jazz Orchestra' (Big Band), Mariachi band ‘Fiesta Mexicana', Salsaband ‘Tropicaliente', blazers-trio ‘Charlie's Birds', de all-women band ‘Too Hot Too Handle' en natuurlijk… de swingende ‘Funk and Soul Sisters'.

Wapenfeiten

Wiebke Pahrmann (1979) (Bachelor in the fine Arts 2004). Trompet. Studeerde aan het conservatorium in Amsterdam bij Ruud Breuls, Jan Oosthof en Charlie Green. Speelde in Duitsland in het Bundesjazzorchester, het beroemde BuJazzO o.l.v. Peter Herbolzheimer. In de USA in de Aquinas College Jazz Band en tourde met de, enveneens uit Michigan afkomstige, Blue Lake International Jazz Band. Leidt sinds enkele jaren de blazerssectie in de theatershow van Tineke Schouten.

 

TerugTerug